Zeefdruk op reclame-uitingen: voordelig en van hoge kwaliteit

Een zeefdruk is een manier van printen waarbij de inkt -met behulp van een mal- door een zeef op het papier of op textiel wordt gedrukt. Per laag wordt een andere kleur aangebracht en zo ontstaat de afbeelding. Zeefdrukken zijn geschikt voor zowel kleine als grote oplages. Natuurlijk kunnen wij je helpen bij het ontwerpen en/of optimaliseren van jouw promotiemateriaal waarbij de zeefdruktechniek wordt gebruikt.

Waarom kiezen voor een zeefdruk?

Wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld bedrukte shirts die veel gedragen gaan worden, is een zeefdruk de beste keuze. Prints die via een zeefdruk zijn gemaakt, gaan namelijk zeer lang mee.
Zeefdrukken is ook een goede optie om te kiezen voor grote oplages. Hoewel de opstartkosten iets hoger zijn, is het drukken van grote oplages met een zeefdruk goedkoper.
Tot slot zijn zeefdrukken altijd van zeer hoge kwaliteit.

Ontwerp voor een zeefdruk

Bij een zeefdruk moet voor iedere kleur die gebruikt wordt op het promotiemateriaal een nieuwe mal gemaakt worden. Vaak bestaan zeefdrukken daarom uit slechts een aantal kleuren. Hoe jouw reclame het best tot zijn recht komt, hangt af van de afbeelding en het kleurgebruik. Wij hebben ruime ervaring met zeefdrukken en kunnen je daarbij helpen.
Zeefdrukken zijn vooral geschikt voor gebruik op vlakke ondergrond en kunnen op zowel papier als textiel gedrukt worden.

Ben jij geïnteresseerd in promotiemateriaal in de vorm van bijvoorbeeld shirts, vlaggen, drukwerk, of banners en kies je daarbij voor een zeefdruk? Vul dan het contactformulier in en bellen je zo snel mogelijk terug.