Vlaggen als speerpunt

Jij wilt jouw onderneming onder de aandacht brengen op een evenement in de binnen- of de buitenlucht, op een beurs of bijvoorbeeld tijdens een presentatie. Natuurlijk kun je gewoon een vlag met het bedrijfslogo ophangen, maar er is veel meer mogelijk.
Met het juiste ontwerp van jouw reclame-uiting bereik jij precies die doelgroep die jij voor ogen hebt en zorg je ervoor dat jouw stand of boodschap goed onder de aandacht wordt gebracht.

Draagbaar promotiemateriaal

Vlaggen zijn ideaal promotiemateriaal voor gebruik op locatie. Een beachvlag bijvoorbeeld, is snel opgezet en trekt direct de aandacht van voorbijgangers. Ook een vlaggenlijn is zeer gemakkelijk op te hangen en laat jouw beursstand of jouw stand op een evenement net iets meer opvallen.

Vlaggen voor buitengebruik

Wellicht ben je op zoek naar een meer permanente vlag, zoals baniervlaggen voor aan de gevel van de onderneming, of mastvlaggen voor in de buitenruimte van het bedrijf.
Wellicht had je er nog nooit over nagedacht, maar het is ook mogelijk om jouw logo of reclameboodschap af te laten drukken op bijvoorbeeld golf- en bootvlaggetjes. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wil jij graag reclame maken door middel van een vlag, maar weet je niet goed wat voor jou de beste keuze is, of ben je op zoek naar een op maat gemaakte reclamevlag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij bellen jou dan zo snel mogelijk terug om jouw wensen te bespreken en een offerte op maat op te maken.