Reclame op jouw evenement, goed geregeld

Eventreclame is precies wat jij nodig hebt als je met jouw bedrijf een stand huurt op een evenement of beurs. Het aanbod op deze evenementen is vaak overweldigend en met de juiste eventreclame weet je zeker dat jouw stand opvalt bij de bezoekers. Zijn ze eenmaal bij jouw stand? Dan wil je een onuitwisbare indruk maken op jouw toekomstige klanten. Met de professionele eventreclame van SZ Wageningen is dat geen enkel probleem. Ook helpen wij jou graag met een plan van aanpak wat betreft jouw eventreclame.

De mogelijkheden van eventreclame

Wanneer je reclame wilt maken voor jouw onderneming op een evenement of beurs, dan zijn de mogelijkheden bijna oneindig. We kunnen zorgen voor producten in jouw huisstijl die klanten naar jouw stand lokken, we kunnen de aankleding van jouw stand verzorgen, evenals het promotiemateriaal in jouw stand en zelfs een klein geschenk met jouw logo om aan de klant mee te geven is voor ons geen probleem.

Klanten lok je naar jouw stand met bijvoorbeeld skytubes of beachvlaggen. Om jouw stand aan te kleden kun je denken aan roll up banners, een beurswand of een spandoek op een spandoekframe. Al onze beursmaterialen zijn zeer gemakkelijk op te zetten.

Wanneer de klant bij jouw stand is, ligt daar het perfecte promotiemateriaal in de huisstijl van jouw bedrijf, zoals flyers, brochures en natuurlijk visitekaartjes die de klant mee kan nemen.
Bij vertrek van de klant laat je ze een greep doen uit de bak met rolletjes pepermunt waar jouw logo op staat, zodat de klant ook later nog eens aan jouw merk herinnerd wordt.

Eventreclame op maat

Zie jij onze eventreclame wel zitten en kun je onze hulp daarbij gebruiken? Wij zorgen voor een plan dat helemaal is aangepast aan jouw wensen en doel voor het evenement waar jij heen gaat. Samen bespreken we dit plan en vervolgens zorgen wij voor een offerte op maat.

Je laat ons een plan voor jouw eventreclame maken door het contactformulier op de website in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw wensen door te spreken en een offerte op maat te maken.