Interieurinrichting in de huisstijl van jouw bedrijf

Wanneer een (toekomstige) klant jouw bedrijfsruimte binnenkomt, moet het meteen duidelijk zijn: dit is jouw bedrijf, hier is de klant aan het goede adres voor precies die diensten of producten die hij zoekt. Jouw bedrijf straalt professionaliteit uit en dat komt mede door de interieurinrichting van SZ Wageningen.

Aankleding van het interieur

Binnen jouw bedrijf zijn er legio mogelijkheden om jouw producten en diensten te promoten. Dit hoeft niet op een schreeuwerige manier, maar kan zeer subtiel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan canvasdoeken met productfoto’s die er niet uitzien als een reclamefoto, maar meer als een kunstwerk. Of ga voor posters met uitingen die helemaal passen bij jouw huisstijl.
Op de balie staat een bakje met jouw visitekaartjes en als de klant moet wachten, heeft hij de keuze uit een stoel, of een comfortabele zitzak met jouw logo.

Subtiele promotie binnen het bedrijf

Natuurlijk is de klant al binnen in jouw bedrijf, maar dat heerlijke kopje koffie uit een mok met jouw logo, trekt hem misschien wel over de streep om die grote order door jou uit te laten voeren. Wil de klant aantekeningen maken? Dan staat jouw logo bovenaan iedere pagina van het notitieblok dat jij hebt klaargelegd en de klant mee naar huis mag nemen. De folders die je tot slot meegeeft zijn natuurlijk ook helemaal passend bij jouw huisstijl.

Interieurinrichting vormgeven

Wellicht vond je dit allemaal goed klinken, maar weet je niet goed welke promotiematerialen er nu echt geschikt zijn binnen jouw bedrijf en waar je ze in kan zetten. Dan zijn wij er voor je. Wij kijken graag met jou mee en geven je advies over het gebruik van onze materialen. Natuurlijk bedrukken we alle materialen voor je en we zorgen ervoor dat alle producten van de hoogste kwaliteit zijn, zodat jij het interieur van jouw bedrijf net dat beetje extra kan geven.

Je komt met ons in contact door het contactformulier in te vullen. Wij bellen je dan zo spoedig mogelijk terug om samen met jou te bespreken hoe jij jouw merk nog beter kunt promoten.