Bedrijfspand aankleden met binnenreclame

Binnenreclame is niet alleen een goede manier om jouw bedrijfspand aan te kleden, maar het kan ook zeer functioneel zijn. Bij binnenreclame gaat het om veel meer dan enkel wat reclameposters binnen het bedrijf: we kunnen zorgen voor bewegwijzering binnen het bedrijf, naambodjes voor op de deuren die passen binnen de huisstijl en stijlvolle aankleding van muren.

Banners als binnenreclame

Ieder bedrijf heeft ze, van die hoeken en gangen waarin eigenlijk weinig gebeurt. Met een mooie staande banner zijn deze plaatsen binnen het bedrijf op een mooie manier aan te kleden. Hiervoor kun je denken aan een L-banner of bijvoorbeeld de full color wandbekleding. Een ander soort wandafbeelding die een stoerdere uitstraling heeft, is een spandoek in een spandoekframe. Ook een canvasdoek met daarop jouw reclame-uiting is ideaal om binnen in te zetten. Zelfs een whiteboard waarop tijdens meetings wordt geschreven, kunnen wij voorzien van een print.

Binnenreclame op maat

Of je nu gaat voor een raamsticker, een L-banner of wellicht een complete beurswand voor in het bedrijf, wij zijn er om jou te helpen de juiste keuze te maken. Als je contact met ons opneemt en jouw wensen doorgeeft, dan bekijken wij (samen), hoe we jouw boodschap binnen het bedrijf zo goed mogelijk uit kunnen dragen. We bepalen welke producten jouw bedrijf nodig heeft en vervolgens zorgen wij ervoor dat jouw producten geprint of bedrukt worden.

Wil jij ons advies over binnenreclame? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en we bellen je zo snel mogelijk terug.