Promotiemateriaal op maat voor beurzen en evenementen

Wanneer je op een beurs staat met jouw onderneming, wil je natuurlijk graag opvallen. Nieuwe klanten moeten jouw stand niet voorbij lopen en de dag is pas compleet als jij bij toekomstige klanten een blijvende herinnering achter hebt gelaten. Met onze reclame- en promotiematerialen zorg jij ervoor dat jouw nieuwe klanten jouw stand niet voorbij lopen.

Mogelijkheden voor promotie op beurs en evenement

Op een beurs of evenement moet jouw stand opvallen tussen de andere stands en daarvoor gebruik je promotiemateriaal. Denk bijvoorbeeld beachvlaggen of een skytubes die voor jouw stand staan. Komen mensen naar jouw stand? Dan is het belangrijk dat deze optimaal is aangekleed, door bijvoorbeeld het gebruik van een beurswand, en voorzien van de juiste promotieproducten. Dit kunnen flyers en folders zijn om uit te delen, maar ook een banner met daarop jouw beursaanbieding mag natuurlijk niet ontbreken. Kleine attenties zoals ballonnen en stickers zijn leuk om mee te geven.
Vergeet niet om ook de personen in de stand op te nemen in jouw promotieplan. Dragen zij een shirt of blouse met het bedrijfslogo of is er een reclame-uiting op hun rug te lezen?

Totaalplan voor beurs of evenement

Heb jij nog nooit op een beurs of evenement gestaan en heb je hulp nodig bij het ontwerpen en uitkiezen van jouw promotiemateriaal, of heb je wel ervaring, maar geef je het werk liever uit handen? Wij helpen jou graag bij het maken van een totaalplan. We zorgen voor alle reclamematerialen die jij nodig hebt om de beurs of het evenement tot een groot succes te maken: van shirts, tot folders tot beachvlaggen.

Je schakelt onze hulp in door het contactformulier op de website in te vullen. Wij bellen je vervolgens terug om jouw wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.