Meer dan standaard reclame op (bedrijfs)kleding bij SZ Wageningen

In de bouwmarkt, in de supermarkt, in de snackbar, je ziet het overal voorbij komen: kleding met een bedrijfsnaam of -logo. Vak valt deze kleding ons niet eens op, omdat het geen kleding is die in het oog springt. Wanneer jij gaat voor een reclame-uiting op kleding, dan wil je juist het tegenovergestelde bereiken: jij wilt opvallen en je wilt dat mensen jouw merk onthouden. Wij kunnen je daarbij helpen.

Van polo tot jas: reclame op kleding

Reclame op kleding kan zeer effectief ingezet worden als promotie voor jouw merk. Denk hierbij aan opvallende shirts die je draagt op een beurs, of een jas die jouw werknemers in de buitendienst dragen. Deze kleding wordt dagelijks door veel mensen gezien en wanneer die kleding de juiste boodschap verspreidt, heeft dit een positief effect op jouw onderneming.
Wij kunnen jou helpen bij het maken van de juiste keuze voor reclame op kleding. Wij kunnen je helpen met bijvoorbeeld de kleurkeuze, het ontwerp of met beide. Door onze jarenlange ervaring in reclame weten wij wat wel werkt, en wat niet.

Bedrukte kleding als relatiegeschenk

Kleding met een reclame-uiting hoeft niet alleen voor de medewerkers van een onderneming zelf te zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan het weggeven van een shirt als relatiegeschenk. De klant draagt de bedrukte kleding buiten de deur en maakt op deze manier reclame voor jouw onderneming.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van reclame op kleding, kunnen wij jou helpen bij een ontwerp, of wil je een offerte? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij bellen je zo snel mogelijk op.